Dicht bij huis op vakantie!

Dicht bij huis op vakantie!

Veel Nederlanders houden ervan om naar het buitenland op vakantie te gaan. Veel van deze mensen willen het liefst zo ver mogelijk gaan. Dit kost soms ontzettend veel geld en niet iedereen heeft hier het budget voor. Een vakantie dicht bij huis kan ook ontzettend leuk zijn en je kunt alsnog naar het buitenland gaan. Je hebt namelijk veel leuke plekjes waar je goed op vakantie kunt gaan. Luxemburg is een van deze landen en zit dicht bij de Nederlandse grens. Je bent op deze manier dicht bij huis en je kunt gewoon met de auto op vakantie gaan, zo bespaar je natuurlijk veel geld. Luxemburg is een prachtig mooi land en je kunt hier ook hartstikke goed kamperen, iets waar de meeste Nederlanders dol op zijn. Camping Birkelt is een bekende camping in Luxemburg en ligt midden in het natuurpark Müllerthal. Wat kun je allemaal doen op de camping Birkelt? In dit artikel gaan we hier uitgebreid op in, zodat je er alles over te weten komt

Omgeving

Camping Birkelt ligt in het prachtige natuurpark Müllerthal en hier valt veel te beleven. Je kunt namelijk leuke wandeltochten maken, maar ook spannende fietstochten. Er is van alles mogelijk en er zijn veel prachtige bossen in de omgeving. Vanwege de centrale ligging van camping Birkelt zijn er veel prachtige bezienswaardigheden in de omgeving van de camping. Je kunt makkelijk met de fiets iedere bestemming bereiken en met de auto kun je zelfs door heel Luxemburg trekken.

Waterrecreatie

Een groot voordeel van camping Birkelt is dat je met alle weersomstandigheden kunt zwemmen. De camping heeft namelijk een overdekt zwembad en hier kunnen kinderen van alle leeftijden gebruik van maken. Het zwembad is overdekt, maar kan bij mooi weer opengemaakt worden en dit kan door middel van een koepel. Naast het zwembad is ook een grote ligweide waar je heerlijk kunt genieten van de zon. Daarnaast is er ook een kinderbad voor de kleine kinderen en is dit uitermate veilig.

Faciliteiten Camping Birkelt

Wanneer je naar camping Birkelt gaat, wil je natuurlijk ook precies weten wat je er allemaal kunt doen. Het hele jaar is er een animatieteam en hier kunnen de kinderen omgaan met andere leeftijdsgenoten. Daarnaast hebben ze een prachtig restaurant waar je heel goed kunt dineren met de familie. Ook is er een gezellig terras waar je kunt genieten van een verfrissend drankje. Ook organiseert de camping Birkelt dagelijks outdoor activiteiten in de natuur, ideaal toch?

 


Geef een reactie