Het best verpakte cadeau

Het best verpakte cadeau

Elke maand staat er wel een verjaardag om de hoek. En de meest bekende vraag is: wat geef je iemand cadeau? Nu hoeft dat natuurlijk niet enorm te zijn. het cliché is waar: het gaat om het gebaar. Maar er zijn wel leuke manieren om dat ene kleinigheidje wat meer persoonlijkheid te geven. Nu is creativiteit niet iets wat voor iedereen voor de hand ligt. Je hebt de grote creatieveling die de lat hoog legt, degene op de verjaardag die alles uit de kast haalt en van het cadeau meer een sinterklaassuprise maakt dan wat anders. Ook dit hoef je niet te doen om iemand onder de indruk te laten zijn. Nogmaals, de grootste waarde van een cadeau zit vaak in de kleine dingen.

Denk goed na

Een voor velen herkenbare gedachte bij het zoeken naar een geschikt cadeau is: wat vindt diegene leuk? Of waar houdt diegene van? Vaak kost het even tijd voordat je op een leuk idee kan komen. Je kunst bijvoorbeeld nadenken over waar iemand het liefst op vakantie gaat of doet in zijn vrije tijd. Vindt iemand het tof om te lezen en te wandelen? Haal dan een roman waar de natuur centraal staat. In de boekenwinkel hebben ze vaak veel opties en kunnen de medewerkers je hier goed bij helpen. Als je geen geld wilt uitgeven maar wel iemand het idee wilt geven dat je veel om diegene geeft, kun je allemaal persoonlijke boodschappen op briefjes in glazen pot doen. Op het internet staan ook een hele hoop toffe ideeën die je eigen kunt maken!

Verpakkingszakjes

Het uiterlijk van een cadeau kan iemand dat gevoel geven dat er goed is nagedacht over het cadeau. Je kunt bijvoorbeeld voor de meeste kleine cadeautjes leuke verpakkingszakjes halen of gripzakjes gebruiken om het er wat professioneler uit te laten zien. Bij ieder cadeau past wel een eigen verpakking! Dit is vooral tof wanneer je een cadeau zelf hebt gemaakt of wanneer je meerdere kleine dingen bij elkaar cadeau wilt doen aan iemand.

Combineren

Als je het lastig vindt om op een goed cadeau te komen is het ook leuk om twee kleine dingen te combineren. Een voorbeeld van een cadeau dat het altijd goed doet is een toffe bos bloemen een plant. Groen in huis is altijd welkom. Een bos bloemen kun je ook zelf samenstellen bij de bloemenwinkel waardoor het nog persoonlijker wordt!


Geef een reactie