Hoe kies je tussen een Intergas of Remeha CV ketel?

Hoe kies je tussen een Intergas of Remeha CV ketel?

Soms is het maken van een keuze erg gemakkelijk. Je weet namelijk precies wat je wilt! Maar in andere gevallen, zoals bij het kiezen van een nieuwe CV ketel, kan het knap lastig zijn. Ga je voor de Intergas CV ketel Hreco 30, met een slim ontwikkelde warmtewisselaar en hoge betrouwbaarheid? Of past de Remeha CV ketel Tzerra Ace 28c HR beter bij jouw wensen, door de mogelijkheid om snel te genieten van warm water? Door de handige optie om op de website twee CV ketels met elkaar te vergelijken, zie je in één oogopslag de specificaties van verschillende ketels om op die manier de beste te kiezen voor jouw situatie. Alle CV ketels in het brede assortiment zijn van hoge kwaliteit en worden aangeboden tegen lage prijzen. De perfecte CV ketel voor jouw huishouden zit daar ongetwijfeld tussen!

Zuinig verwarmen met een Intergas CV ketel

Één van de meest verkochte merken in Nederland is Intergas. Met een Intergas CV ketel kies je voor een lage energierekening door bijzonder zuinig verbruik. Het kopen van een Intergas CV ketel is dus een uitstekende keuze voor de toekomst van de planeet. Daarnaast doe je jezelf een plezier door op jaarbasis veel geld te besparen. Niet voor niets heeft maar liefst 1 op de 3 Nederlanders een Intergas CV ketel in huis. Zorg voor betrouwbare warmte in het hele huis, met een enorm hoog rendement en zeer lage CO2 uitstoot. De groene en duurzame CV ketels van Intergas zijn stuk voor stuk gebruikersvriendelijk. Van de voordelige HRE 24/18 tot de Intergas Prestige die uitgerust is met extra comfort en energielabel A, een Intergas CV ketel is altijd de juiste keuze.

Met een Remeha CV ketel ben je goed voorbereid op de toekomst

De hybride CV ketels van Remeha zijn duurzaam en compact. Dit erkende A-merk staat garant voor een groene toekomst en een fikse besparing op je energierekening. Een Remeha CV ketel zoals de Tzerra of de Calenta Ace is Hybrid Ready en heeft een innovatief eSmart Inside besturingssysteem. Je kunt je Remeha CV ketel dus op een slimme manier aansturen, monitoren en instellingen aanpassen, op afstand! Naast duurzaam en milieuvriendelijk is een Remeha CV ketel dus ook gemakkelijk en handig in de omgang. Net als bij een Intergas CV ketel kies je met een Remeha CV ketel voor duurzaamheid, energiezuinig verwarmen en betrouwbaarheid.

Service van de bovenste plank

Niet alleen de topkwaliteit van je nieuwe CV ketel telt mee. Wanneer je via de webshop een Intergas of Remeha CV ketel bestelt, profiteer je optimaal van top service, snelle levering en prachtige lage prijzen. Door de ervaring en het hoge kennisniveau van de medewerkers ontvang je advies op maat en vakkundige tips. Ieder huishouden of situatie stelt andere eisen aan een CV ketel. Juist door het enorme assortiment, de levering uit eigen voorraad en de hoge flexibiliteit van de webshop, kun je de ketel kiezen die volledig aansluit bij jouw eisen, wensen en dromen. Geniet lekker lang van warm water, een gezonde planeet en een blijvende kostenbesparing.


Geef een reactie