Wat moet je hebben in de schuur?

Wat moet je hebben in de schuur?

Je huis is een veilige omgeving waarin je alles wil hebben om je leven lekker te leven. Je huis moet van alle gemakken voorzien zijn. Je hebt dit misschien al gerealiseerd of misschien nog niet, maar de kans is dat je één ding bent vergeten. Je huis bestaat namelijk uit meer dan alleen het huis zelf. Ook de tuin en de garage/schuur hoort hierbij. Die laatste twee, daar gaan we het over hebben in deze blog. We vertellen je exact wat handig is om te hebben in je schuur of garage, zodat jij altijd uit de voeten kunt met wat je in huis hebt. Sommigen zijn misschien vrij logisch, anderen misschien weer totaal niet. 

Vervoersmiddel

Als je een schuurtje of garage hebt, is het handig om hier een vervoermiddel in te hebben. Nee, we hebben het nu niet over je auto(‘s). Een auto of meerdere auto’s kunnen prima buiten staan gedurende het jaar, dit kan geen kwaad. Een ander vervoermiddel kun je misschien beter wel binnen zetten, dat zal ten goede komen aan de levensduur van het vervoermiddel. Daarnaast is het ook gewoon heel handig om een ander vervoermiddel te hebben, buiten je auto om. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een speed pedelec, een scooter, een brommer, een elektrische fiets of een mountainbike. Het is altijd handig en fijn om een vervoermiddel te hebben waar je er even mee in de natuur op uit kunt. Met name een speed pedelec leent zich hier uitermate goed voor. Het is enorm handig om dit te hebben. Je bent snel op je bestemming, komt veilig aan, je begeeft je in de natuur en ga zo maar door. 

Gereedschap

In geen enkele garage mag gereedschap ontbreken. Gereedschap is essentieel in iedere garage en dient daarom ten allen tijde aanwezig te zijn. Wat voor gereedschap dit is, is afhankelijk van je persoonlijke situatie en ook van je wensen. Zo is het bijvoorbeeld voor de een heel handig om een cirkelzaag te hebben en voor de ander is het weer handig om een elektrische schroevendraaier te hebben. Kijk daarom goed naar welke klusjes je vaak tegenkomt in en om het huis, hoe vaak je deze doet, wat je hiervoor nodig hebt en of je dit al in huis hebt. Op deze manier kun je gemakkelijk een complete gereedschapskist samenstellen. 


Geef een reactie