Een parajumper jas is fijn voor deze winter

Een parajumper jas is fijn voor deze winter

Het lijkt misschien wat laat om nu nog op zoek te gaan naar een winterjas voor deze winter. Maar het begint nu pas echt koud te worden. De eerste sneeuwvlokjes zijn in het grootste deel van het land nog niet eens gevallen. Weer geen witte kerst… Je hebt dus nog tijd genoeg om jezelf eens te verwennen met een mooie parajumper jas of een xplct jas. Dit zijn allebei kledingmerken uit het hogere segment. Ze zijn dus wat meer aan de prijs, maar dan heb je ook wel wat. Een parajumpers jas is, net als een xplct jas, een echte aanrader.

Kies een parajumpers jas of een xplct jas

Oké, misschien schrik je eerst even van de prijs. Maar stel je eens voor dat je voor de komende jaren helemaal klaar bent. Je hoeft niet weer te shoppen voor een parajumper jas dames of welke andere winterjas dan ook. Dat scheelt je niet alleen veel tijd, het scheelt je uiteindelijk ook veel geld. Want, wees eerlijk, als jij een nieuwe jas koopt, dan wil je daar ook een goede muts, sjaal, wanten of handschoenen bij. Bijpassend natuurlijk. Als jij ieder jaar van jas wisselt, dan lopen juist die accessoires flink in de papieren.

Ga je voor een lange of juist een korte winterjas?

Dat hangt er maar net vanaf. Stap je iedere dag in de auto, dan is een korte jas over het algemeen fijner. Je zit dan nooit op een hobbel en je kunt je jas gemakkelijk open dragen als je achter het stuur zit. Stap je iedere dag op de fiets? Kies dan voor een lekker lange jas. Dit voorkomt dat je extreem koude bovenbenen en knieën krijgt. Ook op je rug is een lange(re) jas fijner als je fietst. De jas zal nooit opkruipen tot boven je broekriem.

Let op de details

Als je dan voor een wat duurdere jas gaat, dan wil je geen concessies doen. Je wilt dan een jas die precies past bij wat jij voor ogen hebt. Zo heb ik, persoonlijk dus, een enorme aversie tegen capuchons. Ik zal dus nooit een jas kiezen waar een vaste capuchon op zit. Misschien heb jij ook wel dingen die je niet terug wilt zien op je eigen jas. Let daar dus goed op voor je de jas bestelt. Online kun je goed inzoomen op alle details en zo precies bepalen of dit de juiste jas is voor jou.


Geef een reactie