Is online shoppen wel een goed idee?

Is online shoppen wel een goed idee?

De drukte van de kerst zit er weer aan te komen en de pakketbezorgers hebben het erg druk. Toch besloten mijn moeder en ik om lekker thuis te blijven en via de laptop nieuwe kleding te bestellen. Gezellig met een kop thee erbij pakten wij onze laptops erbij en begonnen met shoppen.

Geen verbinding?

Mijn moeder woont in het pittoreske dorpje Bruinisse, in Zeeland. Hier ben ik ook opgegroeid samen met mijn broer Max. Max en ik wonen allebei in het centrum van Rotterdam. Dat is best even wennen als je uit een boerendorp komt. Ik ben naar Bruinisse afgereisd om gezellig met mijn moeder online te gaan shoppen. Ik heb voor de gezelligheid zelfgebakken koekjes meegenomen. Wanneer mijn moeder en ik de laptops opensloegen was een vervelend moment. Ik zag meteen dat er geen bereik was. Dat is het nadeel van een dorp. Mijn moeder moest even met de buurman overleggen, zodat wij op zijn wifi kanaal konden aansluiten. Gelukkig was hij thuis en zo vriendelijk om ons zijn wifi code te geven.

Het shoppen kon beginnen!

Te weinig tijd

Er zijn al twee uur voorbij en de zelfgebakken koekjes zijn op. Het moment dat ik net mijn laptop wilde afsluiten kwam ik iets tegen, iets waar ik al wekenlang naar op zoek ben, namelijk grote maten tuniek en grote maten bh's. Ik hou er niet van om deze dingen in fysieke winkels te kopen en daarom was ik door het dolle heen dat ik ze eindelijk tegenkwam. Mijn moeder zag dat ik het aan het bestellen was en besloot ook eens een kijkje te nemen. Het is bizar, maar echt waar. Mijn moeder en ik hebben hier het meeste uitgegeven dan alles bij elkaar opgeteld.

Het duurt zo echt te lang

Vier uur later sloten wij eindelijk onze laptops. Precies op dat moment komt mijn broer Max op bezoek. Hij wilde ook nog wel een paar nieuwe kleren bestellen. Na een diepe zucht opende mijn moeder en ik onze laptops weer. Wat zou hij dan nu weer willen kopen en waarom reist hij helemaal af naar Bruinisse? Blijkbaar was mijn moeder vergeten dat zij een dubbele afspraak had staan. Gezellig samen met mijn broer Max en moeder genieten we nog samen van een heerlijk kop thee. Tegenwoordig is het voor een moeder met twee kinderen die uit huis wonen niet altijd even makkelijk. Op deze manier bieden we haar een steuntje in de rug en natuurlijk veel gezelligheid. Laat de kleding maar komen!


Geef een reactie