Drie grote voordelen van een online pedicure groothandel

Drie grote voordelen van een online pedicure groothandel

Runt u een pedicure salon? Dan is dit blog een aanrader voor je. We bespreken namelijk de grote voordelen van het online inkopen van je pedicure spullen in een pedicure groothandel. Zeker in deze gekke tijden van corona is het essentieel om contactmomenten zo nodig te vermijden. Alleen al om die reden is het heel verstandig om je pedicurespullen in te kopen bij een online groothandel. Maar het is nog niet eens de reden van corona dat je echt online je inkopen moet doen. Er zijn nog tal van andere overtuigende argumenten. Die lees je allemaal hier!

Argument 1: Een online pedicure groothandel bespaart je een hele hoop tijd

Tijd is geld, zo luidt het befaamde gezegde. Om die reden is het al heel verstandig om als pedicure salon je inkopen te doen bij een online pedicure groothandel. Daar kun je namelijk tegen een gunstig tarief je massale inkopen doen, en dat komen ze ook nog eens netjes bij je brengen! Omdat je groot inkoopt, hoef je bij de meeste pedicure groothandels zoals Degros helemaal geen verzendkosten te betalen. Dit betekent weer dat je tijd (en dus geld) overhoudt om in je pedicuresalon te steken. Daar heb je het waarschijnlijk druk genoeg mee!

Argument 2: Niet verplicht om grote hoeveelheden af te nemen

Een groot misverstand is dat je in pedicure groothandels direct een groot aantal af moet nemen. Dit kan natuurlijk wel, maar is absoluut niet verplicht. De groothandels zijn blij met elke bestelling en een minimumbedrag voor je bestelling is echt niet meer normaal. Het is eerder gewoonte geworden om alle bestellingen te aanvaarden, onafhankelijk van de grootte van de bestelling. Zo hoef je dus nooit extra inkopen te doen die je eigenlijk niet nodig hebt, alleen maar om aan het minimale bedrag te komen.

Argument 3: Alles onder één dak

Het laatste grote voordeel van het inkopen via een online pedicure groothandel is dat je alles onder één dak kunt inkopen. In online groothandels vind je uiteindelijk vaak net iets meer spullen nog dan in een fysieke groothandel. De meest uiteenlopende merken, producten en accessoires vind je eigenlijk in een opzicht. Je hoeft het alleen nog maar in je online winkelmandje te stoppen, en alles is eigenlijk al geregeld. Daarnaast is het ook voor je administratie heel handig om alles bij één partij in te kopen, al is het maar omdat je één overzichtelijk factuur krijgt. Wel zo makkelijk dus!


Geef een reactie