Herenkleding voor ieder seizoen

Herenkleding voor ieder seizoen

Mannen zijn anders als vrouwen, zo ook op het gebied van kleding. Waar vrouwen soms wel weken achter elkaar nieuwe kleding kunnen shoppen, open mannen juist gelijk alles op één dag om het seizoen door te komen. In dit blog zullen we kijken naar de verschillende soorten herenkleding en wat nu precies de beste kleding is om te dragen per seizoen. Zo is een bermuda ideaal te dragen in de zomer, terwijl een nette trui of een poloshirt juist ideaal is voor in de herfst en het begin van de winter! In dit blog kijken we graag naar de nieuwste trends, zodat we stijlvol deze winter door zullen komen em !

De juiste outfits voor de aankomende winter!

Gekeken naar de herenkleding deze winter, is er ook dit jaar weer erg veel te variëren. Zo zijn ook dit jaar de coltruien zeer populair, waar dit jaar vele verschillende soorten van te verkrijgen zijn. Zo zijn er coltruien die gemaakt zijn van andere soort stoffen, maar zijn er ook coltruien die over unieke motieven beschikken en meer.

In de overgangsfase van de herfst naar de winter zijn vooral de wollen tussenjassen populair. De wollen jassen zijn voornamelijk te verkrijgen in het bruin en grijs, hebben een juiste pasvorm en zijn te dragen in iedere outfit, van zakelijk tot casual.

Een andere, nieuwe trend deze winter, zijn de winter pantalons. Waar in het voorjaar vooral de pantalons gemaakt van dunne stof zeer populair waren, zijn de pantalons nu juist gemaakt van zeer dikke stof. Hierdoor laten de pantalons geen kou en lucht door, waardoor 

Bermuda, de comfortabele broek voor in de zomer!

Voor het winterseizoen is er dus een zeer ruime keuze op het gebied van winterkleding, maar hoe zit dat nu precies met de zomer? In de zomer lopen we vooral in onze spijkershorts en dragen we graag luchtige, wijde t-shirts. Hierdoor zullen we niet erg gaan zweten en kan alles lekker luchten. Dit geldt ook voor de broeken! Je zou kunnen kiezen voor een strakke, dikke spijkershort, wat een erg stoere look geeft aan je zomerse outfit. Wanneer je liever kiest voor comfort, zou je beter kunnen kiezen voor een bermuda. Een bermuda is een stijlvolle stoffen korte broek met een uitstekende pasvorm. Er is erg veel te combineren met een bermuda en is een bermuda ook in verschillende kleuren en stoffen te verkrijgen. 

Er is dus volop te combineren met herenkleding, zowel in het winter- als in het zomerseizoen. Kies je voor een winterse pantalon of toch een spijkerbroek? Zorg ervoor dat je kledingstukken aanschaft die overal mee te combineren zijn, zodat je iedere dag een andere stijl kunt hanteren met verschillende kledingstukken!


Geef een reactie