Voor wat voor vakantie kunnen we je wakker maken?

Voor wat voor vakantie kunnen we je wakker maken?

Hou jij van de natuur? Van het bos misschien of ben jij meer een strandmens? Zou jij echt graag een keer willen kamperen, maar lijkt het jou eigenlijk niks om met je familie of vrienden in zo’n klein tentje te zitten. Misschien is een glamping tent dan wel iets voor jou. Zo kun je alsnog de natuur in en doen wat je zo graag wilt doen, maar heb je wat meer ruimte en vrijheid. Het is een goed alternatief als je toch liever je spullen wat meer kwijt wilt kunnen en het is alsnog gezellig met een echt kampeergevoel.

Liever in een hotel?

Wat is eigenlijk jouw ideale vakantie? Zit jij graag in een hotel, een bungalow, in een tent? En waar wil je graag heen? Een warm land, ergens waar het koud is, iets er tussenin, of maakt het je niet uit omdat je toch allemaal binnen activiteiten hebt gepland? Iedereen heeft zo wel een eigen beeld van een ideale vakantie, veel mensen willen naar een warm land, maar sommigen willen daar weer helemaal niets van weten. Zo heeft ieder z’n eigen ideaal en beeld om naar te streven tijdens de werkdagen.
Glamping tent

Een echte reiziger?

Misschien ben jij wel zo iemand die alles een keer geprobeerd wilt hebben. Een echte reiziger. Je wilt de mooiste hotels gezien hebben, de leukste campings bezocht hebben, en de coolste bungalows geprobeerd hebben. Ook wil je nog met een busje een wereldreis maken, en alle hoeken van de wereld eens een keertje bezoeken, of het nou warm, koud, nat, of winderig is, het maakt jou helemaal niets uit, want je wilt zo veel mogelijk uit iedere reis halen en alles een keer gezien hebben. Dat is natuurlijk ook een leuk doel, maar ja, dan moet je daar maar net tijd en geld voor hebben natuurlijk.

Is vakantie überhaupt wel wat voor jou?

Er is natuurlijk ook nog een groep mensen die vakantie helemaal niet zo leuk vinden, die hebben het thuis al leuk zat, en hoeven daarvoor niet naar een of ander warm of koud land om het naar hun zin te hebben. Ze vermaken zich thuis wel, gaan lekker in de tuin aan de slag, misschien een rondje lopen of fietsen, houden een barbecue met vrienden, of gaan er lekker op uit in de stad. Wat jij ook kiest als jouw ideale vakantie, het maakt niet uit, zolang je het maar naar je zin hebt. Geniet van de tijd voordat je weer hard aan het werk moet, of dat nou op een camping in Italië is of lekker in de achtertuin.


Geef een reactie